Konsultasi Masalah Spiritual Gratis!!
Beranda » Artikel Mistik Terbaru » Aji Mantra Pangirupan

Aji Mantra Pangirupan

Diposting pada 28 Januari 2014 oleh admin

Mantra Pangirupan
Allahu cahya mulya, sira sun kongkon, sira irupen cahyaning wong agung kang disuwitani, amora lan cahyaku. Laa ilaa illallah, muhammadurrosullullah, sir-sir-sir-sir-sir.
Lakune mutih 3 dina 3 bengi wiwite dina Rabu Pon. Kasiyate mantra iki kanggo nundukake kekuatan suksma negatip wong liya. Utawa mantra diwaca yen weruh wong nyalawadi arep ngalani. Yen ditujuke mungsuhe, “wong agung kang disuwitani” diganti “mungsuh lagi sengit”.

Barang Mistik Paling Dicari:

  • aji pangirupan

Bagikan informasi tentang Aji Mantra Pangirupan kepada teman atau kerabat Anda.

Aji Mantra Pangirupan | Barang Mistik

Komentar dinonaktifkan: Aji Mantra Pangirupan

Maaf, form komentar dinonaktifkan.

Temukan Kami
Sidebar Kiri
Kontak
Sidebar Kanan